tiistai 17. maaliskuuta 2009

TIISTAINA 17.3.09

TÄNÄÄN VAIN AIKA OLI YHTÄKKIÄ KYPSÄ LÄHTEÄ BLOGISEIKKAILUUN. EILEN MENIN ILTAMYÖHÄLLÄ LÄPI VANHOJA HESAREITA JA PARHAITA LÖYTÖJÄ OLI HUOMATA, ETÄ SASKA SNELLMANNIN ALOITTEESTA aNTTI ARJAVA OLI PANNUT TOIMEKSI SUOMEN KULTTUURIRAHASTON TUKEMAN HANKKEEN:
TAIDEKRITIIKKIEN YHTEISET NETTISIVUSTOT, JOLLOIN VOI SAMANAIKAISESTI SEURATA ERI PÄIVÄLEHTIEN TAIDEKRITIIKKEJÄ.
ELÄVÄSTI TULI MIELEEN KUN NUORUUDESSA pORISSA ASUESSANI OLIN SOITTANUT AIKA MYÖHÄÄN YÖLLÄ JAAKKO LINTISELLE INNOSTUNEENA AJATUKSESTA, ETTÄ KRIITIKKOJEN KRITIIKKITAPOJA PITÄISI TUTKIA JA VERTAILLA. lINTINEN OLI SITÄ MIELTÄ, ETTÄ HANKE ON KOHTUULLISEN VAIKEA ELLEI MAHDOTON JA SAI MINUT JÄRKIINI JA JÄTTÄMÄÄN AJATUKSEN TOTEUTTAMISEN. lUULOT ITSESTÄ OLIVAT VARMAAN SUUREMMAT KUIN TAITO.
ILOITSEN JO ETUKÄTEEN SIVUJEN OLEMASSAOLOSTA, VAIKA EN NIILLÄ VIELÄ OLE KÄYNYTKÄÄN.

TÄMÄN PÄIVÄN TÄYTTTIVÄT KIRJALLISUUSPIIRI VAPPU RÄIHÄN KOTONA JA HETI SEN JÄLKEEN KOLMEN TAIDEOPISKELIJAN TAPAAMINEN GALLERIASSANI. TEEMANA OLI, MILLAISTA TAIDETTA TEKISIMME SAIRAALAHUONEISIIN. LUETTELO IDEOITA MUISTETTIIN KIRJATA JA JUTUSTELLESSA SYNTYI VILLAKANGASLAPULLE PIENIÄ NEULAHUOVUTUSTEKNIIKALLA TEHTYJÄ SYDÄMIÄ

2 kommenttia:

 1. Jaahas, mamma yllättää taas. Sua ei kyllä pidätä mikään. Bloggaamalla voi herättää keskustelua ja saada sanansa kuuluviin. Ota kapiteelit pois ensi kerralla. Tämä teksti oli netiketin mukaan pelkkää huutoa.

  Jatka muuten samaan malliin.

  - Juho Ihanatalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kas kun kesti kauan palata näille sivuille. Kiitos ohjeesta. Nettiriippuvan nukkuaika huhuhuh

   Poista